Dovleac copt cu
scorțișoară
Mirosul de dovleac copt îmi
aduce aminte de copilărie, de aceea îl pregătesc cu mult drag și îl savurez cu
și mai mult drag...Cu scorțișoară nu am mai încercat până acum,dar este
extraordinar...
Ingrediente
1.
dovleac
2.
zahăr
3.
scorțișoară
preparare
Pasul 1
Se taie dovleacul în felii
groase și se pune într-o tavă tapetată cu hârtie de copt (eu am folosit tavă
yena și nu am mai pus hârtie de copt);
Pasul 2
Se presară zahăr (se poate
pune și zahăr vanilinat) și scorțișoară pe felii, apoi se pune la cuptorul
preîncălzit pentru 45-50 de minute (îl puteți încerca cu o scobitoare sau cu
cuțitul, trebuie să fie foarte moale);
Pasul 3
Se poate servi cu miere.
POFTĂ BUNĂ!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu