Tochitura cu
mamaliguta
Ingrediente
1.
400 g
ficat
2.
400g
carne de porc
3.
un piept
de pui
4.
3
carnaciori afumati
5.
2-3 cepe
6.
1 ardei
gras
7.
cutie de
rosii in bulion
8.
capatana
de usturoi
9.
sare
10.
piper
11.
busuioc
12.
foi de
dafin
Mod de preparare
Ficatul, carnea de porc si
puiul le taiem cubulete, carnaciorii rondele. Ceapa si ardeiul gras le taiem
cubulete si le punem la calit in putin ulei. Punem apoi carnea de porc si o
lasam putin la rumenit. Urmeaza ficatul si la sfarsit puiul. adaugam pe parcurs
cate putina apa calda ca sa se inabuseasca in voie. Carnaciorii ii prajim
separat intr-un ceaun cu ulei incins, apoi ii scoatem si ii lasam la scurs.
Adaugam rosii in bulion taiate cubulete si acoperim cu un capac, sa fiarba
mocnit. Spre final punem carnaciorii, usturoiul pisat, condimentam si punem
foile de dafin. Mai lasam cam 10 minute. Putem presara marar proaspat tocat si
servim cu mamaliguta.