Salata calda de
porumb
Ingrediente
1.
2
conserve porumb boabe
2.
50 g unt
3.
50 -60 ml
apa
4.
50 g
parmezan
5.
50 g
sunca de pui/ sunca de Praga/prosciutto cotto
6.
iarba
ciorii
7.
sare
Mod de preparare
Scurgem porumbul, il clatim sub un jet de
apa rece si il lasam sa se scurga.
Topim untul intr-o tigaie antiaderenta,
adaugam porumbul scurs si sunca de pui taiata in cubulete.
Preparare salata calda de
porumb SunFood
Amestecam bine si le sotam cca 1-2 minute,
la foc mediu. Adaugam apa calduta si lasam porumbul pe foc mic spre mediu
pentru cca 10 minute sau pana cand bobitele se inmoaie putin (nu trebuie sa fie
foarte moi, ci usor crocante). Daca mai este nevoie, mai adaugam cateva linguri
de apa calda.
Cand boabele de porumb capata o consistenta
al dente (bobul usor crocant) si lichidul este complet evaporat, adaugam
parmezanul ras, putina sare si cca 1 lingurita de iarba ciorii tocata marunt.
Salata de porumb Sunfood
preparare
Servim salata de porumb imediat. Pofta
buna!