Aripi de pui
chinezesti
Ingrediente
1.
700 gr.
aripi de pui taiate in bucati
2.
200 ml.
supa de pui (stock)
3.
1
lingurita amidon
4.
1
lingurita ulei de susan
5.
2
lingurite sos Hoisin
6.
1 lingura
otet din vin
7.
1
lingurita zahar
8.
2 linguri
ulei vegetal
Mod de preparare reteta
Aripi de pui chinezesti
Intr-o tigaie incinsa se pune
uleiul si aripile la prajit.
Separat intr-o farfurie se
amesteca supa, amidonul, uleiul de susan, sosul hoisin, otetul si zaharul.
Dupa ce s-au prajit aripile
se scot si se pun pe un servetel sa se scurga de grasime.
Se scurge surplusul de ulei
din tigaie apoi se adauga sosul.
Se lasa pana ce incepe sa
fiarba si sa se ingroase.
Apoi peste el se pun aripile
si se amesteca pana ce sosul se prinde de bucatile de aripi.
Pofta buna !