Pui cu mazare
Ingrediente
1.
1 pui
2.
700 g
mazare din conserva (sau congelator)
3.
1 ceapa
4.
3 linguri
de ulei
5.
2 linguri
faina
6.
1 lingura
bulion
7.
1 lingura
zahar
8.
sare
9.
1
legatura marar.
Mod de preparare
1.
Cureti si speli bine
puiul, il portionezi in 8-10 bucati si-l rumenesti putin in ulei incins.
2.
Toci marunt ceapa si
o pui peste carne, sa se rumeneasca putin.
3.
Adaugi apoi mazarea
spalata, bulionul si faina amestecata cu o cana de apa si lasi sa fiarba
inabusit, la foc mic, 20-25 de minute.
4.
Cand mancarea e
aproape gata, pui zaharul, sare dupa gust si apa daca sosul a scazut prea tare.
5.
Dupa ce iei cratita
de pe foc, presari mararul tocat marunt.