Pulpe de pui cu
fasole alba si mazare
Ingrediente:
1.
1 lingura ulei de
masline
2.
1 ceapa, tocata
3.
1 catel de
usuturoi, zdrobit
4.
4 pulpe de pui,
dezosate, curatate de piele, apoi taiate cubulete
5.
200 ml supa de
legume
6.
1 conserva (400
gr) mazare cu bucatele de morcovi (sau doar mazare)
7.
1 conserva (400
gr) fasole alba, scursa
8.
1 mana de
patrunjel tocat
Preparare:
Incinge o tigaie la foc
potrivit.Adauga uleiul, apoi adauga ceapa si caleste-o pana cand s-a inmuiat
usor, aprox.4 minute.Adauga usturoiul si carnea si prajeste-le pana cand carnea
s-a rumenit.
Adauga supa de legume si
lasa totul sa fiarba usor pentru 10-15 minute, pana cand carnea s-a
facut.Adauga mazarea,fasolea, patrunjelul si asezoneaza totul cu sare si piper,
dupa gust.Mai lasa preparatul pe foc 2-3 minute, apoi serveste-l.