Mancare de mazare cu carne de pui
Ingrediente
1.
5
ciocanele de pui
2.
500g
mazare congelata
3.
3 morcovi
4.
2 cepe
5.
marar
verde
6.
1 borcan
suc de rosii
7.
2-3
linguri de ulei
8.
sare,
piper
comenteaza
Mod de preparare reteta Mancare
de mazare cu carne de pui
-incingem 3-4 linguri de
ulei intr-o tigaie si rumenim ciocanelele de pui. Cand au prins o culoare
placuta, aurie le scoatem din tigaie si le tinem la cald;
-in acelasi ulei calim ceapa
(tocata marunt) pana ce aceasta devine sticloasa, dupa care adaugam si morcovii
(taiati rondele) si mai lasam cateva minute sa se caleasca impreuna;
-punem ciocanelele peste
ceapa si morcovi, adaugam si mazarea, punem putina apa si sucul de rosii si
lasam sa fiarba la foc mic pana ce carnea si mazarea fierb si sosul scade;
-la final adaugam mararul
tocat marunt si potrivim cu sare si piper!
POFTA BUNA!