Tocanita de
ciuperci cu carne
Ingrediente
1.
1 punga
amestec de ciuperci de padure cu cartofi (400 g)
2.
1 ceapa
mare
3.
1
conserva rosii in suc propriu
4.
1/2 ardei
gras rosu
5.
1
capatana usturoi
6.
1 pahar
de vin alb
7.
1 bucata
de piept de curcan (~200g)
8.
patrunjel
verde
9.
sare si
piper
Mod de preparare tocanita de
ciuperci cu carne:
Calim ceapa tocata marunt in
cateva linguri cu ulei de masline. Adaugam pieptul de curcan taiat cuburi si
amestecand continuu calim carnea pana se albeste. Punem amestecul de ciuperci
si cartofi, rosiile cu tot cu sucul din conserva, ardeiul gras tocat, vinul si
apa atat cat sa fie toate acoperite. Acoperim cu un capac si fierbem la foc mic
pana carnea este bine fiarta si zeama a scazut suficient. Adaugam usturoiul
pisat, saram si piperam dupa gust. La sfarsit, pentru o savoare deosebita,
presaram patrunjel verde tocat.