Blogul meu

Blogul meu

luni, 9 decembrie 2013

Ardei iuti in otet

Ardei iuti in otet
Ingrediente
1.      1 kg ardei iuti
2.      Pentru 1 l otet:
3.      500 ml otet
4.      500 ml apa
5.      1 lingura sare
6.      2 linguri zahar
7.      2 foi de dafin
8.      piper boabe,
9.      mustar boabe
Modul de preparare a retetei:
Ardeii iuti se aleg sa fie sanatosi, se spala si se pun in borcan. Otetul se fierbe impreuna cu condimentele si se pune fierbinte peste ardeii iuti din borcane. La gura borcanului se pun crengute de visin pentru a tine ardeii iuti in otet. Se leaga borcanul cu celofan si se depoziteaza in loc rece si intunecos.
Printeaza reteta Ardei iuti in otet

Rulada din muschi de porc

Rulada din muschi de porc
Ingrediente
1.      1 muschiulet de porc,
2.      200 gr ciolan feliat,
3.      200 gr cascaval,
4.      ardei rosu,
5.      sare piper.
Preparare
Muschiuletul de porc de desface usor cu un cutit dupa care de bate bine cu ciocanul de snitele.Se pun peste muschiulet feliile de ciolan ,cascavalul, felii de ardei rosu si se ruleaza,dupa care se pune intr-o folie de aluminiu ,se ruleaza din nou se strange la capete.Punem rulada intr-o tava cu 1 cana de apa dupa care de da la cuptor cca 45 min.Dupa ce sa terminat de copt se scoate din cuptor si se lasa la racit.
Servire
Se serveste rece ca si aperitiv