Supa de pui cu
fidea de casa
INGREDIENTE
1.
carne de
pui (pulpe, aripi, spate)
2.
1/2
telina radacina
3.
3-4
morcovi
4.
ardei
kapia
5.
ardei
verde
6.
1 rosie
7.
1 ceapa
alba
8.
4-5 catei
de usturoi
9.
patrunjel
verde
10.
sare
11.
ulei
12.
100 g
fidea de casa
MOD DE PREPARARE
Spalam si portionam carnea
de pui. Curatam si spalam legumele.
Punem carnea la fiert, am
folosit vasul Zepter. Cand incepe sa fiarba apa, spumam zeama.
Adaugam legumele taiate
bucati mai mari, ardeiul kapia si ardeiul verde il taiem marunt, ceapa si
usturoiul vor ramane intregi iar un morcov il dam pe razatoarea mare si-l calim
in 2 linguri ulei, adaugam morcovul si sare dupa gust.