Muşchiuleţ de porc cu legume
în sos dulce acrişor
Ingrediente pentru 4 porţii:
1.
muşchi
de porc - 600 gr
2.
morcov
- 80 gr
3.
ţelină
- 80 gr
4.
ardei
gras - 100 gr
5.
ciuperci
- 100 gr
6.
roşii
decojite în bulion - 150 gr
7.
lămâie
- 150 gr
8.
ulei -
100 ml
9.
vin
alb -100 ml
10.
condimente,
ketchup dulce
Se fasonează carnea, se
spală, se şterge cu un prosop de hârtie, se condimentează. Legumele se curăţă,
se spală şi se taie bastonaşe. Într-o tigaie se sotează carnea, apoi se adaugă
legumele şi se stinge cu vin. Se fierbe circa 2 minute după care se adaugă
roşii decojite, ketchup, lămâie şi se dă gust.