Ciorbă de ouă
1.
Am folosit:
2. 250 gr legume congelate (morcov, mazare,
fasole pastai, porumb, ardei),
3. 1/2 telina,
4. 2 fire de praz,
5. 1 dovlecel,
6. patrunjel verde,
7. leustean verde,
8. 2
cuburi de concentrat de pui,
9. sare,
10. 3 linguri de otet,
11. 3
linguri sos de rosii (sau bulion),
12. 3 oua.
Am asezat o oala cu apa pe
foc. Cand a inceput sa clocoteasca am adaugat legumele congelate si telina
taiata cubulete.
Am lasat 30 de minute sa
fiarba, apoi am adaugat dovlecelul taiat cuburi si prazul taiat rondele.
Cand toate legumele au fiert
am adaugat si bulionul, otetul, concentratul de pui si sarea.
Intre timp am pregatit o
omleta simpla din 3 oua si putina sare, intr-o tigaie fara ulei. Am taiat-o
(rupt-o) bucatele cu o spatula si am adaugat-o in ciorba.
Peste 5 minute am adaugat
verdeata si am oprit focul.
Am mai adaugat fiecare in
farfurie otet dupa gust.
Pofta buna!