Blogul meu

Blogul meu

marți, 12 noiembrie 2013

Musaca de legume


Musaca de legume         
Ingrediente:
1.      1 vânătă,
2.      2 cepe,
3.      3-4 roșii,
4.      1 dovlecel,
5.      căpățînă de usturoi,
6.      pătrunjel,
7.      ulei,
8.      sare și piper
Mod de preparare:
Spălați vânăta, tăiați-o în felii potrivite, adăugați un praf de sare și lăsați să se scurgă. Tăiați ceapa, roșiile și dovlecelul rondele. Într-un vas uns cu ulei, așezați în straturi feliile de dovlecel, vînăta, roșiile și ceapa. Printre straturi puneți rondele de usturoi și verdeață tocată fin. Stropiți legumele cu puțin ulei și apă. Acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați la cuptor, la foc moderat, 40 - 45 minute. Cu 10 minute înainte de a opri focul, îndepărtați folia de aluminiu.

Hrean

Hrean

Ingrediente:
1.      4 linguri de hrean ras pastă,
2.      2 mere rase,
3.      2 linguri de morcov ras,
4.      1 lingură de oțet,
5.      4 linguri de sfeclă roșie rasă,
6.      1 linguriță de sare
Mod de preparare:
Curățați hreanu, morcovul, merele, sfecla și radeți-le pastă. Frecați totul cu oțet și sare. Serviți cu orice fel de mâncare, în afară de pește și tort.
Poftă Bună!