Salată de cartofi
cu crenvurşti
Ingrediente pentru 6
persoan
1. ►1 kg cartofi
2. ►1 linguriţă concentrat legume
3. ►1 ceapă
4. ►2 morcovi fierţi
5. ►6 crenvurşti fierţi
6. ►100 g mazăre
7. ►2 linguri porumb din conservă
8. ►4 linguri maioneză picantă
9. ►2 linguri lapte
10. ►sare, piper
Mod de preparare
1. Se pun cartofii
curăţaţi la fiert în apă cu concentratul de legume. Se scurg şi se lasă să se
răcorească. Se taie în bucăţi.
2. Se adaugă
morcovul tăiat cubuleţe, mazărea boabe, ceapa fideluţă, boabele de porumb şi
crenvurştii bucăţi.
3. Se diluează
maioneza cu lapte şi se toarnă peste legume.
Trucul nostru
Pentru această
salată, alege cartofi cu coaja roşie, deoarece nu se sfărâmă. Maioneza picantă
poate fi diluată şi cu apă minerală în loc de lapte. Poţi adăuga verdeaţă
tocată.