Peste la cuptor cu
legume
Ingrediente:
1.
2 bucati mari file Pangasius
2.
1 punga legume mexicane
3.
5 cartofi mari
4.
sare
5.
piper
Mod de preparare:
1.Decongelam pestele si il condimentam bine cu
sare,piper,boia.
2.Intre timp curatam cartofii ,il spalam si ii taiem
felii nici prea groase ,nici prea subtiri.Ungem o tava cu unt sau cu
ulei,asezam cartofii taiati rondele,stropim cu putina apa si dam tava la cuptor
cam 15 min la 180 grade.
3.Cand cartofii sunt facuti pe jumatate adaugam
amestecul mexican,punem sare,piper si dam din nou tava la cuptor 10 min dupa
care asezam deasupra feliile de peste condimentate.Le mai lasam aproximativ
15-20 de minute dupa care se poate servi.
Din secretele bucatarului:
Dupa preferinta ,ininte de a fi gata pestele cu 10
minute puneti in tava si 5-5 catei de usturoi taiat bucatele.Ii va da un gust
deosebit.