Blogul meu

Blogul meu

joi, 21 august 2014

Macaroane cu brânză dulce


Macaroane cu brânză dulce
Ingrediente:
1.      400 gr macaroane
2.      30o gr branza dulce
3.      2 linguri de smantana
4.      3 oua
5.      50 gr  unt
6.      100 gr zahar
7.      vanilie
Mod de preparare:
Pastele se fierb in apa cu sare, conform modului de preparare  inscris pe ambalaj. Dupa fierbere, macaroanele se pun intr-o strecuratoare si se  lasa la scurs.
Intr-un bol mai mare se amesteca bine ouale cu zahar, vanilie, smantana si branza. Se adauga macaroanele si amestecam usor pana se incorporeaza.
Se unge cu unt un vas termorezistent si se pun pastele. Se introduce vasul in cuptorul incalzit la 160-180 grade, cca 30 min. Se servesc calde sau reci.


Macaroane cu branza

Macaroane cu branza
Ingrediente
1.      macaroane 350 g
2.      ulei 50 ml
3.      branza telemea 300 g
4.      sare
Mod de preparare - Macaroane cu branza
Branza telemea se spala si da prin razatoare.
Macaroanele se rup si se introduc in apa clocotita cu sare. Dupa ce se fierb, se strecoara, se trec prin jet de apa rece si se scurg.
Macaroanele se introduc intr-A­un vas cu ulei incins, se amesteca cu branza telemea si se introduc la cuptor aproximativ 5 minute.
Se servesc calde.