Supă de pui cu
tarhon
Ingrediente
1.
1 pui
2.
2 cepe
3.
3 cartofi
4.
1 morcov
5.
1 ardei
capia
6.
1
rădăcină pătrunjel
7.
2 foi de
dafin
8.
2 fire de
tarhon
9.
piper
boabe
10. pătrunjel
11. sare
12. piper
Mod de preparare
1. Taie puiul în bucăţi și
pune-l la fiert în apă cu sare. Adună spuma ori de câte ori este nevoie.
2. Adaugă ceapa tăiată
julien, morcovul și rădăcina de pătrunjel rondele. Lasă să fiarbă la foc
moderat.
3. După 15-20 de minute,
adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe și ardeiul mărunt. Pentru a da un gust mai bun,
pune în supă câteva boabe de piper și foile de dafin.
4. Când legumele și carnea
sunt bine fierte, potrivește gustul de sare și scufundă frunzele de tarhon.
Lasă-le câteva minute, apoi îndepărtează-le.
5. La final, aromatizează
supa cu pătrunjel tocat fin.