Salată rapidă de
pui cu paste
Ingrediente
1.
350g de
farfalle
2.
300g de
broccoli, rupt în buchețele
3.
1 lingură
ulei de măsline
4.
3 piepți
de pui fără piele și fără oase, tăiați cubulețe
5.
2 căței
de usturoi, zdrobiți
6.
2 linguri
de muștar cu boabe
7.
sucul de
la 1 portocală mare
8.
25g fulgi
de migdale
Mod de preparare
1. Fierbe pastele conform instrucțiunilor
de pe pachet. Cu 3 minute înainte să fie pastele gata, adaugă broccoli și
fierbe-l împreună cu pastele.
2. Între timp, încinge uleiul într-o tigaie
și prăjește puiul pe toate părțile, timp de 8-10 minute, până se rumenește
uniform. Adaugă usturoiul în ultimele 2 minute.
3. Amestecă muștarul cu sucul de portocale
într-un castron mic. Toarnă amestecul peste carnea de pui și fierbe-le împreună
1-2 minute. Scurge pastele și broccoli, păstrând 3 linguri din apa în care au
fiert. Amestecă pastele cu broccoli și cu puiul. Adaugă apa de la paste și
migalelele, asezonează după gust și servește.