Orez cu ciuperci
si pui
Ingediente:
1.
1 cana de orez
(ies 4 portii)
2.
300gr ciuperci
3.
2 cepe potrivite
4.
sare, ulei
5.
jumatate de ardei
gras
6.
jumatate de
morcov rondele
7.
1 piept de pui
Punem orezul la fiert cu
morcovul rondele cu ardeul gras taiat marunt
Taiem ceapa marunt si o
punem la calit cu ulei si putina apa, intr-o tigaie pe care o acoperim cu un
capac si lasam cam 10minute pe foc potrivit, amestecand.
Punem apoi ciupercile taiate
felii peste ceapa si lasam 5 minute tot cu capacul pus.
Cand ciupercile sunt gata le
punem peste orez si lasam totul sa fiarba.
Puiul, taiat cubulete, l-am
prajit separat in tigaia in care am calit ceapa si ciupercile.Mancarea a durat
cam 30-40 de minute de preparat.