Pulpe de pui cu
broccoli
Noroc
că nu este foarte cald, altfel cum aş putea da drumul la cuptor?... Dar, deşi
nu e caniculă, e totuşi vreme plăcută afară, aşa că am pregătit ceva uşor şi
consistent.
N e c e s a r e :
1.
4 pulpe
de pui întregi;
2.
500g
broccoli;
3.
3
morcovi;
4.
3
linguriţe seminţe de susan;
5.
1
linguriţă boia dulce;
6.
50ml ulei
de măsline;
7.
sare;
8.
piper
negru;
9.
pungă
pentru fripturi la cuptor.
P r e p a r a r e :
10.
Broccoli se spală şi
se separă în bucheţele.
11.
Morcovii se spală,
se curăţă şi se taie în baghete lunguieţe.
12.
Pulpele se pregătesc
şi se pun în pungă pentru fripturi. Eu am luat pulpe întregi şi le-am despărţit
în pulpe superioare şi inferioare
13.
Se face un mix din
susan, usturoi granulat, boia dulce, piper negru şi sare.
14.
Se pun în punga
pentru fripturi broccoli, morcovii si mixul de condimente. Se închide punga şi
se amestecă toate cele în interior.
15.
Se aşează punga
într-un vas termorezistent şi se dă la cuptor cam 40-50 min.
16.
La final se
răstoarnă conţinutul pungii în vas şi se serveşte.