Ce ingrediente se
folosesc la ciorba?
1.
1 ceapa
2.
2 cartofi
3.
1 gulie
4.
4 morcovi
5.
1 telina
6.
2 catei de
usturoi
7.
1 ou
8.
200 ml smantana
9.
ulei
10. sare
Cum se prepara?
Curata legumele si taie-le in bucati mari,
iar ceapa toac-o julien. Pune ulei la incins intr-oo tigaie si une ceapa la
calit pana se inmoaie, adauga usturoiul pisat si apoi legumele, amestecand
continuu, si lasa-le sa se caleasca impreuna pana incepe sa-si schimbe
culoarea.
Adauga apa cat sa acopere legumele,
potriveste gustul de sare si lasa sa fiarba 25 de minute, la foc iute si
acoperind vasul cu capac, adaugand daca mai este nevoie apa.
Se pun legumele in vasul unui blender si adauga apa
numai daca supa a iesit prea groasa. Bate oul cu smantana, adauga supa
putin cate putin, apoi toarna totul intr-o cratita si amesteca. da totul
intr-un clocot, apoi opreste focul.
Supa de radacinoase se serveste cu crutoane
si o lingurita de smantana.
Vezi retete similare