Salata Rosii cu branza
Ingrediente
1.
1/2 Kg branza
(scursa bine),
2.
100 gr. masline
negre,
3.
2-3 felii
sunculitza taraneasca afumata,
4.
1 linguritza
mushtar,
5.
80 gr. unt de
masa,
6.
cateva fire de
marar,
7.
4-5 rosii,
8.
2 castravetzi.
Mod de preparare - Rosii/castravetzi
umpluti cu crema de branza
Mai intai, se taie rosiile
in jumatate si se lasa la scurs alaturi de castravetzi.Castravetzii se taie pe
lungime.
Se ia felia de branza si se
da pe razatoare. Ulterior, se freaca (cu ajutorul mixer-ului) cu untul si apoi
se trece la tocarea maslinelor, a sunculitzei si a mararului. Se adauga
cubuletzele peste crema de branza obtzinuta + linguritza de mustar.
In final, se umple fiecare
jumatate de rosie cu crema, iar feliile de castravetzi, dupa umplere, se
ruleaza si se prind cu scobitori (optzional se orneaza cu masline, marar sau ce
doreste fiecare).