Gogosele rapide
Ingrediente
1. 200 gr
iaurt
2. 1 ou
3. 3 linguri
zahar
4. 1
pliculet zahar vanilat
5. 1
lingurita praf copt
6. 150 gr
faina
Preparare
1. Oul se bate cu un
tel si apoi se amesteca iaurtul.
2. Se adauga zaharul,
zaharul vanilat si praful de copt. Se amesteca pentru 1 minut.
3. La sfarsit
incorporam faina, toata o data, nu se vor face cocoloase. Amestecam bine.
4. Intre timp puneti la
incins mult ulei intr-o tigaie. Cu o lingurita luati din aluat si cu degetul
impingeti-l in uleiul incins. Prajiti pana se rumenesc pe ambele parti. Mare
atentie sa nu le ardeti, se prajesc foarte repede!
5. Se scot pe servetel
sa se absoarba grasimea din ele si se servesc pudrate cu zahar si dulceata. Cel
mai bine merg cu o dulceata acrisoara, cea de macese e preferata mea.