Blogul meu

Blogul meu

joi, 6 martie 2014

Rulouri umplute cu salata de puiI

Rulouri umplute cu salata de puiI
Ingrediente
1.      10 felii sunca presata Praga.
2.      Salata de pui:
3.      2 ardei gogosari din otet,
4.      1 piept de pui, sare,
5.      50 gr maioneza,
6.      patrujel verde tocat marunt.
Preparare
Pregatim salata: ardeiul in otet se taie cubulete sau fasii, pieptul de pui se taie cubulete. Intr-un bol punem ardeiul, pieptul tocate, patrunjelul tocat, sare si maioneaza. Se amesteca , astfel incat sa obtinem o salata consistenta. Salata se imparte pe fiecare felie de sunca presata, se ruleaza si se pun pe platou decorat cu salata verde.
Servire
Se servesc ca aperitiv.

Conopida pane

Conopida pane
Ingrediente
1.      1 conopida potrivita, 
2.      3 oua,
3.      sare si piper dupa gust,
4.      faina si pesmet,
5.      ulei pentru prajit.
Preparare Conopida pane
    Conopida se spala ,  se desface  bucatele si se tine in apa rece cu sare cca 1 ora.
    Se pun intr-o cratita mai mare cu apa si  punem la fiert. Se fierbe cca 5 min.
    Se scoate intr-o sita si se presara cu sare si piper. Separat se pune uleiul la incins, se trec buchetelele prin faina , prin ou batut apoi prin pesmet.
    Se prajesc bine  pe ambele parti,  se scot intr-un vas pe servetel absorbant si se lasa sa se racesca.
Se serveste cu sos de usturoi  sau salata.