Risotto cu legume
Ingrediente:
1.
1/2 ardei
rosu gras
2.
2 fire
ceapa verde
3.
2 fire
usturoi verde
4.
1 morcov
mic
5.
100 gr
mazare
6.
2 linguri
ulei de masline
7.
sare,
piper
8.
220 gr
orez
9.
660 ml
supa de legume
Preparare:
Etapa 1: Legumele spalate,
curatate se taie dupa preferinta.
Eu am taiat cubulete, ceapa
si usturoiul verde l-am taiat mai marunt (tot cu verdeata).
Etapa 2: Intr-o tigaie se
toarna uleiul de masline si se pune ceapa si usturoiul si se lasa 1 minut pana
ce se inmoaie.
Apoi adaugam morcovul,
ardeiul si mazarea.
Se scutura de 2-3 ori
tigaia, apoi adaugam orezul spalat .
Se condimenteaza cu sare si
piper si turnam supa.
Se lasa la fiert pana ce
scade.
Etapa 3: Se serveste cald,
dar este foarte buna si rece. Deasupra am presarat ceapa verde tocata.