Pulpe de pui cu
vinete si cartofi
Ingrediente
1.
2 pulpe de pui
2.
4 cartofi
3.
vanata
4.
suc de rosii
5.
usturoi
6.
lingura mustar
7.
cimbru, maghiran
8.
dafin
9.
sare, piper
Mod de preparare
Mustarul, cimbrul,
maghiranul, sarea, piperul si 2 linguri ulei de masline se amesteca bine, cu
pasta obtinuta se ung bine pulpele, se lasa la rece cateva ore, apoi se aseaza
intr-un vas yenna, se adauga un pahar cu apa, se acopera cu un capac sau folie
de aluminiu si se pun la cuptor 20 min.
Legumele se taie cubulete,
vinetele le-am avut din congelator, deja taiate. Se pun in vas, pulpele
de-asupra, se mai adauga putina apa si se pun iar in cuptor 10 minute.
Sucul de rosii se amesteca
cu usturoi pisat, si se adauga cand sunt legumele aproape gata.
Salata: dupa gust, orice
fel. Noi am mancat cu gogosarii in suc de rosii dupa reteta Oanei.