Spaghete cu pulpa de pui
Ingrediente pentru 1 persoane
1.
85 g Spaghete din
grau dur cantitate XXL Combino
2.
100 g Pulpe pui
dezosate
3.
4 foi Salata
verde
4.
5 buc Cascaval
felii Bluedino
5.
dupa gust Sare de
mare Castello
6.
dupa gust Piper
negru macinat Mikado
7.
1 buc Ardei rosu
8.
1 lingurita Susan
9.
3 linguri Sos
teriyaki
Mod de preparare
1. Fierbem pastele in apa cu
sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Apoi le scurgem imediat sub jet de
apa rece pentru a opri procesul de gatire.
2. Scoatem pielea de pe
pulpa dezosata. Taiem pulpa fasii subtiri si o tragem in tigaie cu sare si
piper. In 6-7 minute, amestecand incontinuu, ar trebui sa fie gata.
3. Adaugam peste carne
spaghetele si doua linguri de ardei rosu taiat cubulete si amestecam
incontinuu, la foc mediu, toate ingredientele.
4. Dupa 2-3 minute turnam
sosul teriyaki, mai amestecam 2 minute si oprim focul. Se servesc intr-o
farfurie de paste impreuna cu salata verde deasupra, fasiile de cascaval si
semintele de susan aruncate „in ploaie”.
Pofta buna!