Cartofi cu usturoi
şi muştar la cuptor
Ingrediente:
1.
1 kg cartofi
2.
6 catei de usturoi
3.
2 lingurite cu
mustar
4.
3 linguri ulei
5.
cimbru
6.
sare si piper dupa
gust
Mod de preparare:
7.
Cartofii se spala,
se curata de coaja, apoi ii taiem in cuburi sau rondele mai groase. Se pun la
fiert intr-un vas cu apa si sare pentru cca 8 min.
8.
Separat intr-un bol
se amesteca uleiul cu mustar, usturoiul pisat, cimbru uscat, sare si piper dupa
gust.
9.
Cartofii aproape
fierti se scot intr-un vas, se adauga compozitia cu usturoi si se amesteca
usor.
10.
Se pun intr-o tava
tapetata cu hartie de copt,sau de Teflon, apoi se introduc la cuptor. Se lasa
la copt pana devin aurii, usor rumeniti.