Blogul meu

Blogul meu

luni, 24 februarie 2014

Tochitura munteneasca

Tochitura munteneasca
Ingrediente
1.      1 kg carne de porc( macra),
2.      50 ml ulei,
3.      100 ml apa ,
4.      10 catei  usturoi,
5.      sare si piper ,
6.      dupa gust,
7.      1 lingurita boia de ardei dulce.
Mod de preparare
    Carnea se taie in bucati si se pune la prajit intr-o tigaie cu ulei incins.
    Dupa ce carnea s-a prajit  putin si a inceput sa se rumeneasca se adauga apa calduta.
    Se adauga boia de ardei dulce, sare , piper dupa gust si usturoiul taiat feliute.
    Se lasa sa fiarba inca 10-15 min, cu tigaia acoperita. Dupa preferinta se poate adauga ardei iute , vin si cimbru.
Tochitura se serveste cu mamaliguta si muraturi.
Pofta Buna!

Omleta cu ceapa si pui

Omleta cu ceapa si pui
Ingrediente Omleta cu ceapa si pui
1.      3 oua,
2.      100 gr piept de pui – friptura,
3.      2 buc ceapa rosie,
4.      sare si piper,
5.      dupa gust.
Mod de preparare  Omleta cu ceapa si pui
    Ceapa se taie rondele si se caleste in ulei incins , pana devine sticloasa.
    Peste ceapa se adauga pieptul de pui taiat cubulete si ouale batute cu sare si piper.
    Omleta se prajeste pe ambele parti. Cand este gata se pune pe farfurie si se presara patrunjel proaspat taiat .
Se serveste calda.
Pofta Buna!