TOCANITA DE
CARTOFI CU CARNE DE PUI
Ingrediente
1.
1kg cartofi,
2.
2morcovi mici,
3.
1/2ardei gras,
4.
4cepe,
5.
1piept de pui,
6.
boia,
7.
vegeta,
8.
sare,
9.
1foaie dafin,
10. 1cub knorr patrunjel cu smantana,
11. 1cub vegeta pui,
12. patrunjel
Mod de preparare
Se curata si se taie marunt
ceapa,ardeiul,morcovii si se pun la distuit in putina apa cu ulei,sare si
vegeta,10min.Se taie cubulete pieptull de pui dezosat si se pune peste
legume,se adauga apa cat sa acopere compozitia si se mai fierbe 15min.Intre
timp se curata cartofii,se taie cubulete si se pun la fiert peste legume si
carne.Se adauga din nou apa cat sa acopere totul,se adauga cuburile de vegeta,dafinul
si se mai fierbe 20min.Spre sfarsit se pun 2lingurite boia,suc de rosii si se
condimenteza dupa gust.Se pot pune si 2rosii taiate marunt in compozitia
initiala.Se presara patrunjel proaspat