Blogul meu

Blogul meu

joi, 12 iunie 2014

Cocos la tava cu cartofi aromati

Cocos la tava cu cartofi aromati
Ingrediente
1.      2 picioare intregi de cocos de casa
2.      2 linguri maioneza, usturoi pisat, pasta de ardei rosu
3.      sare, piper, praf de usturoi cu ardei rosu
4.      1 kg cartofi mici rotunzi
5.      rozmarin uscat
6.      ulei de masline
Mod de preparare reteta Cocos la tava cu cartofi aromati
- Cocosul daca este mare se portioneaza. Eu am avut mare de tot :) asa ca am luat pulpele mari intregi .Le-am sarat , piperat si am uns cu un amestec de maioneza, usturoi pisat, piper, chili(daca vreti picant), pasta paprika. Am lasat sa se marineze cca 2 ore apoi le-am asezat in tava mare si le-am dat la cuptor pt cca 2 ore.
-Cartofii se curata de coaja, se lasa intregi daca sunt mai mici si adaugam sare, piper, ulei de masline si rozmarin uscat si ii dam la cuptor cca 1 ora.


Tartine simplu de preparat

Tartine simplu de preparat
Ingrediente
1.      Piine subtire special pn tartine
2.      Salam (cel mai simplu)
3.      Maioneza(de orice fel)
4.      Cascaval
5.      Patrunjel
6.      rosie
Mod de preparare reteta Tartine simplu de preparat
Taiem o felie de salam subtire apoi o impartim in doua, pe felia de piine adaugam salamul taiat, apoi cascavalul taiat subtire .....rosia la fel o taiem cubice subtiri si imprastiem pe tartina dupa care adaugam patrunjelul si maioneza....