Cocos la tava cu
cartofi aromati
Ingrediente
1.
2 picioare
intregi de cocos de casa
2.
2 linguri
maioneza, usturoi pisat, pasta de ardei rosu
3.
sare, piper, praf
de usturoi cu ardei rosu
4.
1 kg cartofi mici
rotunzi
5.
rozmarin uscat
6.
ulei de masline
Mod de preparare reteta
Cocos la tava cu cartofi aromati
- Cocosul daca este mare se
portioneaza. Eu am avut mare de tot :) asa ca am luat pulpele mari intregi
.Le-am sarat , piperat si am uns cu un amestec de maioneza, usturoi pisat,
piper, chili(daca vreti picant), pasta paprika. Am lasat sa se marineze cca 2
ore apoi le-am asezat in tava mare si le-am dat la cuptor pt cca 2 ore.
-Cartofii se curata de
coaja, se lasa intregi daca sunt mai mici si adaugam sare, piper, ulei de
masline si rozmarin uscat si ii dam la cuptor cca 1 ora.