Paste cu cârnaţi
Ingrediente
1.
1 pachet
paste scurte
2.
1 tub
brânză topită
3.
200 ml
smântână
4.
2 cârnaţi
picanţi
5.
pătrunjel
6.
sare
7.
piper
Preparare
Combinaţia de paste şi
cârnaţi picanţi e delicioasă, iar reţeta e foarte simplă:
1. Pastele se fierb în apă cu sare.
2. Între timp, smântâna şi brânza topită se
pun pe foc şi se lasă până se topeşte brânza.
3. Cârnaţii se taie rondele, care se prăjesc
uşor într-o tigaie fără ulei.
4. Pastele scurse se amestecă bine cu sosul de
smântână şi se pun în vasul de cuptor.
5. Se aşază şi rondelele de cârnaţi şi se dau
la cuptor pentru 15 minute. Se aduc la masă cu puţin piper şi pătrunjel.
Categoria: Bucataria
italiana, Bucatarie internationala, Carte de bucate, Pasta, Paste si Pizza