Blogul meu

Blogul meu

luni, 27 ianuarie 2014

Spaghete cu sos de ciuperci

Spaghete cu sos de ciuperci
Ingrediente:
1.      300 gr spaghete fara ou
2.      400 gr ciuperci
3.      200 ml sos de rosii
4.      1 fir ceapa verde
5.      1 fir usturoi verde
6.      busuioc
7.      oregano
8.      sare, piper
Mod de preparare:
Fierbem apa, adaugam sare si cand clocoteste apa adaugam spaghettele. Le fierbem al dente apoi le scoatem si le punem pe un platou.
 Tocam marunt ceapa si usturoiul si le calim in  ulei de masline. Adaugam ciupercile si le lasam sa se faca.
Adaugam sosul de rosii , asezonam cu oregano, busuioc, sare si piper si dam in cateva clocote.
Turnam sosul peste paste si servim. sunt foarte bune atat calde cat si reci.

File de pangasius pane

File de pangasius pane
Ingrediente
1.      1 kg file pangasius
2.      4 oua
3.      1 cana faina
4.      1 cana pesmet
5.      1 pliculet condimente pt peste
6.      sare,piper
Se usuca fileurile cu un servetel apoi se dau prin faina
Se bat galbenusurile,se adauga sarea,piperul si condimentele pentru peste,iar la final se adauga cu albusurile batute spuma.
Se trec bucatile de peste prin compozitia de oua si apoi se tavalesc prin pesmet.
Se prajesc in ulei incins si apoi se scot pe servetele ca sa absoarba excesul de ulei.
Noi am servit cu cartofi nature si sos remoulade.
S-ar putea să îţi placă şi: