Rulada de cascaval
cu branza si sunca aperitiv
Ingrediente
1.
150 g cascaval
2.
50 g unt
3.
Pentru umplutura:
4.
250 g branza de
vaci
5.
100 g sunca
6.
1/2 ardei gras
rosu
7.
sare si piper
Mod de preparare - Rulada de
cascaval cu branza si sunca aperitiv
Sunca o taiem cubulete mici.
La fel si ardeiul.
Branza o mixam intr-un
castron, cu sare si piper, pana obtinem o crema fina. Adaugam sunca si ardeiul
si omogenizam.
Cascavalul il dam pe
razatoare, condimentam cu sare si piper dupa gust si adaugam untul moale, la
temperatura camerei. Framantam compozitia pana se omogenizeaza si capata
consistenta plastilinei.
Pe o folie alimentara
intindem compozitia de cascaval intr-o foaie de aproximativ 0.5 cm. Repartizam
pe intreaga suprafata crema de branza cu ardei si incepem sa rulam, ajutandu-ne
de folie.
Punem rulada la frigider
pentru cel putin 3 ore.
Sursa