Sarmale cu
carne
Ingrediente
1.
varza
,500g carne de vitel tocata
2.
o cana de
orez (200g orez)
3.
4 cepa
4.
2 morcovi
5.
putina
telina
6.
marar , cimbru
,sare piper ,boia ,ulei
7.
pasta de
rosii sau bulion , condimente pt sarmale
8.
putina
vegeta
9.
apa
Mod de preparare
10.
Intr-o cratita se
pune ceapa, toate curatate,spalate si taiate marunt sau date prin razatoarea
mica.
11.
Se pune putin ulei
si se rumenesc putin apoi se adauga carnea
tocata,condimentele,sarea,piperul,boia se amensteca bine si se lasa putina pe
foc apoi se adauga orezul.
12.
Se amesteca toate
bine.
13.
Varza se opareste cu
putina sare, apoi se iau frunzele frumos se curata ,se pune compozitie in
frunza apoi se ruleaza iar pe margine se baga capetele inauntru ca sa nu iasa
compozitia.
14.
Se pune pe fundul
unei oale cotoarele de la frunze,varza,marar si cimbru unde apoi se aseaza
frumos sarmalele.
15.
Peste ele se pune
apa cu putina vegeta,sare si pasta de rosii, se toarna peste sarmale unde apoi
se acopera cu frunze de varza si iar marar si cimbru.