Spaghete milaneze
Ingrediente
1.
250 g
spaghete
2.
500 g
mezel (eu am folosit kaiser, jombon, muschi file)
3.
200 g
cascaval
4.
280 g
ciuperci feliate
5.
6
linguri bulion
6.
oregano
Mod de preparare
1.
Punem la fiert
spaghetele conform instructiunilor de pe pachet.
2.
Mezelurile le taiem
julien si cascavalul il dam prin razatoare
3.
Punem 3-4 picaturi
de ulei intr-o tigaie si calim putin ciupercile. Doar pana se inmoaie dupa care
adaugam si mezelurile. Lasam pe foc
aproximativ 8-10 minute. Cele 6 linguri de bulion (rase) le dizolvam in
aproximativ 400 ml de apa, sucul rezultat il turnam peste mezeluri (in loc de
bulion + apa puteti folosi suc de rosii daca aveti). Lasam sa fiarba pana sosul
scade si se ingroasa un pic (aproximativ 10 min).
4.
Turnam sos peste
spaghete si presaram cu cascaval.