Blogul meu

Blogul meu

vineri, 15 august 2014

Vinete murate cu usturoi si ceapa

Vinete murate cu usturoi si ceapa
    Ingrediente
1.     6-7 vinete medii
2.     capatana usturoi
3.     3 cepe albe
4.     sare
5.     2 legaturi patrunjel
    Mod de preparare
    Vinete murate cu usturoi si ceapa este o reteta de conserva pe care o puteti face foarte rapid.Vinetele se taie felii late de un cm, care se presara cu sare si se lasa sa stea asa timp de o ora, apoi se inlatura zeama care s-a lasat. Se pun feliile in 6-7 borcane, alternand cu usturoi, ceapa taiata pestisori si patrunjel netocat. Continutul plicului Pikant fix se amesteca cu apa, otetul si zaharul conform instructiunilor de pe ambalaj. Compozitia astfel obtinuta se toarna fierbinte peste vinetele din borcane. Se inchid borcanele ermetic si dupa ce s-au racit se pun in camara, la loc racoros
    Mod de servire
    Vinete murate cu usturoi si ceapa se servesc la felurile principale cu carne.
    Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu