Aperitiv cu vinete
si dovlecei
Ingrediente
pentru 10 buc:
1.
1 vanata (aprox
400 gr)
2.
1 dovlecel (aprox
300 gr)
3.
2 morcovi
4.
1 ardei rosu
5.
1 ardei verde
6.
3 catei usturoi
7.
1 legatura mica
de patrunjel
8.
ulei, sare
Mod de preparare
Se curata de coaja si se taie felii vanata
si dovlecelul. Se sareaza si se lasa sa stea aprox. 30 de min, dupa care se
prajesc in putin ulei si se lasa sa se scurga pe un servetel.
Morcovul se taie betisoare si se fierbe in
putina apa cu sare pana se inmoaie un pic.
Ardeii se taie si ei betisoare.
Usturoiul se toaca marunt, la fel si
patrunjelul si se amesteca.
Dupa ce s-a racit, se pune o felie de
vanata, se presara un pic de patrunjel cu usturoi, apoi o felie de dovlecel, se
alterneaza o felie morcov, una de ardei rosu, una de ardei verde, se ruleaza si
se prinde cu o scobitoare.
Le-am mai infrumusetat putin si le-am
asezat pe un platou.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu