Ciorba cu
perisoare de pui
Ingrediente
1.
Ceapa 2 buc
2.
Morcovi 2 buc
3.
Telina 1 buc
4.
(150g) Cartofi 2
buc
5.
Ardei gras 1 buc
6.
piept de pui
dezosat 1 buc
7.
(400g) Orez 3
linguri
8.
Ou 1 buc
9.
Patrunjel 1 buc
(1/2 legatura)
10. Leustean1 buc
(legatura)
11. Pasta de tomate 3 linguri
12. Bors Maggi3 linguri (la plic)
13. Sare, piper 1 lingurite
Pasi de urmat
Ciorba cu
perisoare de pui - Pas 1
1,Spalam si taiem pieptul de
pui bucati. Curatam si spalam o ceapa mica si patrunjelul.
Ciorba cu perisoare de pui -
Pas 2
2, Astfel pregatite, carnea,
ceapa si patrunjelul le bagam la tocat la robot.
Ciorba cu perisoare de pui -
Pas 3
3, Agaugam orezul spalat,
oul, sare, piper si amestecam bine totul.
Ciorba cu perisoare de pui -
Pas 4
4, Tocam marunt cealalta
ceapa, iar morcovii si telina le dam pe razatoarea mare (sau le taiati dupa cum
preferati) si le punem in oala cu apa la fiert.
Ciorba cu perisoare de pui -
Pas 5
5, Punem si cartofii taiati
ca pentru ciorba.
Ciorba cu perisoare de pui -
Pas 6
6, Cand apa clocoteste
adaugam perisoarele, punandu-le una cate una cu o lingura si ne ajutam sa
inpingem carnea cu degetul aratator. Sper ca m-am facut inteleasa. Este mult
mai usor asa, pentru ca compozitia fiind ca o pasta, nu se pot forma
perisoarele acelea date prin faina, cum se fac din alt fel de carne.
Ciorba cu perisoare de pui -
Pas 7
7, Fiind carnea de pui ele
fierb foarte repede. Adaugam ardeiul gras taiat cubulete.
Ciorba cu perisoare de pui -
Pas 8
8, Merge si leusteanul tocat
marunt.
Ciorba cu perisoare de pui -
Pas 9
9, Punem pasta de tomate,
borsul si potrivim gustul cu sare. Mai lasam sa fiarba 10 minute si este gata.
Inainte de servire puteti adauga verdeata proaspata tocata marunt.
POFTA
BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu