Blogul meu

Blogul meu

duminică, 17 august 2014

Ciorba cu perisoare de pui

Ciorba cu perisoare de pui
Ingrediente
1.      Ceapa 2 buc
2.      Morcovi 2 buc
3.      Telina 1 buc
4.      (150g) Cartofi 2 buc
5.      Ardei gras 1 buc
6.      piept de pui dezosat 1 buc
7.      (400g) Orez 3 linguri
8.      Ou 1 buc
9.      Patrunjel 1 buc (1/2 legatura)
10.  Leustean1 buc  (legatura)
11.  Pasta de tomate 3 linguri
12.  Bors Maggi3 linguri (la plic)
13.  Sare, piper 1 lingurite
Pasi de urmat
Ciorba cu perisoare de pui - Pas 1
1,Spalam si taiem pieptul de pui bucati. Curatam si spalam o ceapa mica si patrunjelul.
Ciorba cu perisoare de pui - Pas 2
2, Astfel pregatite, carnea, ceapa si patrunjelul le bagam la tocat la robot.
Ciorba cu perisoare de pui - Pas 3
3, Agaugam orezul spalat, oul, sare, piper si amestecam bine totul.
Ciorba cu perisoare de pui - Pas 4
4, Tocam marunt cealalta ceapa, iar morcovii si telina le dam pe razatoarea mare (sau le taiati dupa cum preferati) si le punem in oala cu apa la fiert.
Ciorba cu perisoare de pui - Pas 5
5, Punem si cartofii taiati ca pentru ciorba.
Ciorba cu perisoare de pui - Pas 6
6, Cand apa clocoteste adaugam perisoarele, punandu-le una cate una cu o lingura si ne ajutam sa inpingem carnea cu degetul aratator. Sper ca m-am facut inteleasa. Este mult mai usor asa, pentru ca compozitia fiind ca o pasta, nu se pot forma perisoarele acelea date prin faina, cum se fac din alt fel de carne.
Ciorba cu perisoare de pui - Pas 7
7, Fiind carnea de pui ele fierb foarte repede. Adaugam ardeiul gras taiat cubulete.
Ciorba cu perisoare de pui - Pas 8
8, Merge si leusteanul tocat marunt.
Ciorba cu perisoare de pui - Pas 9
9, Punem pasta de tomate, borsul si potrivim gustul cu sare. Mai lasam sa fiarba 10 minute si este gata. Inainte de servire puteti adauga verdeata proaspata tocata marunt.
         POFTA   BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu