Tocanita de porc
cu marar
Ingrediente
1.
500 g de carne de
porc;
2.
100 g de slanina
afumata;
3.
2 cepe mari;
4.
1 lingura de
faina;
5.
4-5 legaturi de
marar;
6.
100 g de
smantana;
7.
boia de ardei
iute;
8.
sare si piper.
Mod de Preparare Tocanita de
porc cu marar
slanina se taie in felioare subtiri si se
caleste intr-o tigaie incinsa;
in grasimea rezultata, se pune ceapa taiata
marunt;
dupa ce a devenit transparenta, se adauga
carnea taiata cuburi, putina boia, piper si sare, turnand cate putina apa; se
amesteca pana se patrunde carnea, apoi se acopera cu apa fierbinte si se lasa
sa fiarba la foc mediu;
dupa ce carnea a fiert, se adauga mararul
taiat marunt;
dupa 5 minute, se pune faina dizolvata in
smantana si se mai lasa sa dea in cateva clocote, apoi se stinge focul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu