Blogul meu

Blogul meu

joi, 14 august 2014

Tocanita de porc cu marar

Tocanita de porc cu marar
Ingrediente
1.      500 g de carne de porc;
2.      100 g de slanina afumata;
3.      2 cepe mari;
4.      1 lingura de faina;
5.      4-5 legaturi de marar;
6.      100 g de smantana;
7.      boia de ardei iute;
8.      sare si piper.
Mod de Preparare Tocanita de porc cu marar
    slanina se taie in felioare subtiri si se caleste intr-o tigaie incinsa;
    in grasimea rezultata, se pune ceapa taiata marunt;
    dupa ce a devenit transparenta, se adauga carnea taiata cuburi, putina boia, piper si sare, turnand cate putina apa; se amesteca pana se patrunde carnea, apoi se acopera cu apa fierbinte si se lasa sa fiarba la foc mediu;
    dupa ce carnea a fiert, se adauga mararul taiat marunt;
    dupa 5 minute, se pune faina dizolvata in smantana si se mai lasa sa dea in cateva clocote, apoi se stinge focul.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu