Blogul meu

Blogul meu

luni, 11 august 2014

Tocanita de ficatei de pui

Tocanita de ficatei de pui
Ingrediente
1.      1 ceapa mare sau 2 cepe mici
2.      1 morcov mai mic
3.      1 ardei rosu
4.      500 g ficat de pui
5.      1/2 lingurita piper
6.      vegeta
7.      sare
8.      250 ml bulion de rosii
9.      1 frunza de dafin
10.  ulei
Mod de preparare reteta Tocanita de ficatei de pui
Ficateii se spala, ceapa se curata si se taie solzisori si o calim in ulei pana cand aceasta se inmoaie.Peste ceapa adaugam ardeiul taiat fasii si morcovul taiat felii subtiri si le mai calim 5 minute.La sfarsit se adauga ficateii de pui, piperul si ii mai lasam in ulei inca 5 minute.Adaugam apa sa treaca peste ficatei, bulionul, frunza de dafin si lasam sa fiarba 30-40 de minute.
Dupa ce s-au fiert ficateii punem vegeta dupa gust!
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu