Blogul meu

Blogul meu

marți, 12 august 2014

Cartofi taranesti cu ficatei de pui

Cartofi taranesti cu ficatei de pui
1.      500g cartofi rosii, din cei nefainosi
2.      ceapa
3.      500g ficatei de pui
4.      2 linguri faina
5.      ulei
6.      sare, piper, boia dulce
Cartofi se curata se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare.
Ceapa o taiem marunt si o punem la calit in ulei incins, o lasam pana devine traslucida si punem boiaua, amestecam bine. Punem si cartofii scursi de apa in care au fiert. Amestecam usor si dam deoparte.
Ficateii spalati si curatati de pielite se taie cubulete (eu ii las mai maricei), ii tavalim prin faina si punem intr-o cratita cu ulei incins. Amestecam usor sa nu se prinda de fund si completam cu putina supa sau apa, cat si acopere. Ii lasam sa fiarba inabusit 10 minute, le dam gust cu sare si piper.
Cine doreste poata sa puna si usturoi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu