Cartofi taranesti
cu ficatei de pui
1.
500g cartofi
rosii, din cei nefainosi
2.
ceapa
3.
500g ficatei de
pui
4.
2 linguri faina
5.
ulei
6.
sare, piper, boia
dulce
Cartofi se curata se taie
cubulete si se pun la fiert in apa cu sare.
Ceapa o taiem marunt si o
punem la calit in ulei incins, o lasam pana devine traslucida si punem boiaua,
amestecam bine. Punem si cartofii scursi de apa in care au fiert. Amestecam
usor si dam deoparte.
Ficateii spalati si curatati
de pielite se taie cubulete (eu ii las mai maricei), ii tavalim prin faina si
punem intr-o cratita cu ulei incins. Amestecam usor sa nu se prinda de fund si
completam cu putina supa sau apa, cat si acopere. Ii lasam sa fiarba inabusit
10 minute, le dam gust cu sare si piper.
Cine doreste poata sa puna
si usturoi .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu