SALATA DE ARDEI
COPTI CU PIEPT DE PUI
Ingrediente
1.
400g piept de
pui,
2.
7 ardei copti
marinati,
3.
1 conserva de
porumb dulce,
4.
15-20 masline
negre fara samburi,
5.
1 conserva de
ciuperci taiate,
6.
ulei de masline
extravirgin
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie fasii
subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si condimente
de carne la gratar (exista la pliculet, gata asortate), dupa care se trag in
tigaia tip gril sau intr-o alta tigaie care sa nu necesite ulei; ardeii se
curata de semintele ramase si se taie fasii subtiri; porumbul se scoate din
conserva si se clateste putin; maslinele se taie rondele sau se pot lasa asa
intregi; ciupercile se scot din conserva si se trag putin in tigaie sau se pot
lasa asa cum sunt.
Toate ingredientele se
amesteca, se adauga putin ulei de masline si se lasa la frigider cam jumatate
de ora, dupa care se poate consuma.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu