Blogul meu

Blogul meu

vineri, 8 august 2014

Ciorba de porc cu ou

Ciorba de porc cu ou
Ingrediente
1.      1 kg coasta de porc afumata ,
2.      1 ceapa,
3.      1 morov,
4.      1 radacina de telina,
5.      4  rosii,
6.      1 legatura de patrunjel ,
7.      sare dupa gust,
8.      2 oua.
Mod de preparare Ciorba de porc cu ou
    Coasta de porc se portioneaza si se pune intr-o oala cu 3 l apa rece. Cand apa a dat in clocot si apare spuma , se indeparteaza cu ajutorul unei spumiere .
    Dupa 15 minute se adauga legumele taiate cubulete ( ceapa, morcov, telina) si se lasa la fiert.
    Rosiile se introduc separat intr-un bol cu apa fierbinte, se scot imediat ,  se indeparteaza pielita si se introduc in ciorba .
    Cand ciorba este gata adaugam ouale batute  in spumiera si lasam sa curga in ciorba. Se mai lasa cateva secunde pe foc .
    Se adauga patrunjelul taiat  marunt si sare dupa gust. Este o ciorba  foarte gustoasa si  se  poate servi cu ardei iute , otet sau zeama de lamaie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu