Ciorba de porc cu
ou
Ingrediente
1.
1 kg coasta de
porc afumata ,
2.
1 ceapa,
3.
1 morov,
4.
1 radacina de
telina,
5.
4 rosii,
6.
1 legatura de
patrunjel ,
7.
sare dupa gust,
8.
2 oua.
Mod de preparare Ciorba de
porc cu ou
Coasta de porc se portioneaza si se pune
intr-o oala cu 3 l apa rece. Cand apa a dat in clocot si apare spuma , se
indeparteaza cu ajutorul unei spumiere .
Dupa 15 minute se adauga legumele taiate
cubulete ( ceapa, morcov, telina) si se lasa la fiert.
Rosiile se introduc separat intr-un bol cu
apa fierbinte, se scot imediat , se
indeparteaza pielita si se introduc in ciorba .
Cand ciorba este gata adaugam ouale
batute in spumiera si lasam sa curga in
ciorba. Se mai lasa cateva secunde pe foc .
Se adauga patrunjelul taiat marunt si sare dupa gust. Este o ciorba foarte gustoasa si se
poate servi cu ardei iute , otet sau zeama de lamaie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu