Salata calda cu
ficat de pui, cartofi si ciuperci
Ingrediente
1.
500 g ficat de
pui
2.
200 g ciuperci
3.
300 g
cartofi
4.
3-4 oua fierte
5.
1 ceapa
rosie
6.
1-2 catei de
usturoi tocat
7.
sare ?i piper
negru proaspat
8.
* 50 g unt * ulei de masline
9.
sos balsamic
Mod de preparare:
Se fierb cartofii in coaja,
apoi se scurg, se curata ?i se taie in sferturi. Ciupercile se taie jilien si
se soteaza intr-o tigaie mare larg? (wok), in unt si ulei de masline. Se adauga
si ficatul pentru 4-5 minute, la foc moderat.
Se scot apoi din tigaie si
se pun pe un vas cald si se pastrezeaza acoperite. Se strecoara uleiul din
tigaie ca sa ramana curat. Se adaug? ceapa ?i se soteaza, apoi se adauga si
usturoiul. Separat se fierb 3-4 oua tari, care se taie apoi in sferturi
Pe o farfurie calda se
amesteca toate ingredientele impreuna si se stropesc cu sosul ramas in care se
mai adauga un strop de sos balsamic.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu