Blogul meu

Blogul meu

luni, 14 iulie 2014

Tocanita de cartofi cu crenvusti

Tocanita de cartofi cu crenvusti
Ingrediente:
1.      -500 g crenvusti
2.      -1,5kg cartofi
3.      -2 cepe potrivite
4.      -pasta de tomate
5.      -pasta de ardei
6.      -sare si piper dupa gust
Preparare:
Se prajesc crenvustii taiati felii , apoi se scot din tigaie si se lasa deoparte.
In acelasi ulei se caleste ceapa taiata marunt .
Cand s-a aurit ceapa se adauga cartofii taiati si se invart putin in tigaie.
Apoi se rastoarna intr-o cratita unde se adauga apa pana ii cuprinde. Se lasa la fiert 20 de minute.Dupa aceea se adauga crenvustii,pasta de tomate ,si de ardei,se potriveste de sare si piper si se continuea fierberea 10 minute.( Se poate adauga patrunjel sau marar tocat marunt , dar eu nu pun pentru ca " domnisoarei " mele nu ii place...)
Iese o mancare scazuta, buna , aromata si Romaneasca! Serveste cu ce acrituri vrei !
 Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu