Blogul meu

Blogul meu

luni, 14 iulie 2014

Crenvusti cu sos de smantana



Crenvusti cu sos de smantana
    Ingrediente
1.      300 gr. de crenvusti,
2.      cateva fire de spaghete,
3.      300 gr. de ciuperci,
4.      lingura de faina,
5.      0.5l smantana,
6.      3 linguri apa,
7.      cateva fire de marar,
8.      sare, piper
    Mod de preparare
    Se taie crenvustii de lungimea 5-7 cm , prin care se baga firele de spaghete de lungimea 10-15cm (sa fie spaghetele iesite de pe ambele parti cam de 2 cm). Si se pune la fiert cu un pic de sare, la un foc normal (sa nu fie prea mare sau prea mica, ca sa nu se crape crenvustii in timpul fierberii).
    Intr-o tigaie se pun ciupercile feliate, cu un pic de ulei la calit, apoi se pune si faina, si se amesteca bine. Dupa care se pune si smantana si 3 linguri de apa (se lasa la fiert, cand incepe sa dea in clocot se lasa doar 5 min), se adauga sarea piperul simararul dupa gust.


    Ingrediente
1.      300 gr. de crenvusti,
2.      cateva fire de spaghete,
3.      300 gr. de ciuperci,
4.      lingura de faina,
5.      0.5l smantana,
6.      3 linguri apa,
7.      cateva fire de marar,
8.      sare, piper
    Mod de preparare
    Se taie crenvustii de lungimea 5-7 cm , prin care se baga firele de spaghete de lungimea 10-15cm (sa fie spaghetele iesite de pe ambele parti cam de 2 cm). Si se pune la fiert cu un pic de sare, la un foc normal (sa nu fie prea mare sau prea mica, ca sa nu se crape crenvustii in timpul fierberii).
    Intr-o tigaie se pun ciupercile feliate, cu un pic de ulei la calit, apoi se pune si faina, si se amesteca bine. Dupa care se pune si smantana si 3 linguri de apa (se lasa la fiert, cand incepe sa dea in clocot se lasa doar 5 min), se adauga sarea piperul simararul dupa gust.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu