Crenvusti cu sos
de smantana
Ingrediente
1.
300 gr. de
crenvusti,
2.
cateva fire de
spaghete,
3.
300 gr. de
ciuperci,
4.
lingura de faina,
5.
0.5l smantana,
6.
3 linguri apa,
7.
cateva fire de
marar,
8.
sare, piper
Mod de preparare
Se taie crenvustii de lungimea 5-7 cm ,
prin care se baga firele de spaghete de lungimea 10-15cm (sa fie spaghetele
iesite de pe ambele parti cam de 2 cm). Si se pune la fiert cu un pic de sare,
la un foc normal (sa nu fie prea mare sau prea mica, ca sa nu se crape
crenvustii in timpul fierberii).
Intr-o tigaie se pun ciupercile feliate, cu
un pic de ulei la calit, apoi se pune si faina, si se amesteca bine. Dupa care
se pune si smantana si 3 linguri de apa (se lasa la fiert, cand incepe sa dea
in clocot se lasa doar 5 min), se adauga sarea piperul simararul dupa gust.
Ingrediente
1.
300 gr. de
crenvusti,
2.
cateva fire de
spaghete,
3.
300 gr. de
ciuperci,
4.
lingura de faina,
5.
0.5l smantana,
6.
3 linguri apa,
7.
cateva fire de
marar,
8.
sare, piper
Mod de preparare
Se taie crenvustii de lungimea 5-7 cm ,
prin care se baga firele de spaghete de lungimea 10-15cm (sa fie spaghetele
iesite de pe ambele parti cam de 2 cm). Si se pune la fiert cu un pic de sare,
la un foc normal (sa nu fie prea mare sau prea mica, ca sa nu se crape
crenvustii in timpul fierberii).
Intr-o tigaie se pun ciupercile feliate, cu
un pic de ulei la calit, apoi se pune si faina, si se amesteca bine. Dupa care
se pune si smantana si 3 linguri de apa (se lasa la fiert, cand incepe sa dea
in clocot se lasa doar 5 min), se adauga sarea piperul simararul dupa gust.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu