Blogul meu

Blogul meu

marți, 15 iulie 2014

CUM FIERBEM CRENVURSTII

CUM FIERBEM CRENVURSTII
Timp de preparare: sub 15 minute ... apoi adaugati crenvurstii, care vor fierbe in apa cu mirodenii inca vreo 3 minute. ... Pentru ca salata sa fie o reusita va recomand sa luati crenvusti de cea mai buna caliate pentru.
1.      1 kilogram de crenvurști
2.      1 lingură boabe de muştar (sau 2 linguri muştar)
3.      1 pahar de vin alb sec sau 50 ml oţet cu tarhon
4.      2 foi de dafin
5.      8-10 boabe de piper
6.      8-10 boabe coriandru

pentru servire
Ø  pâine sau chifle
Ø  muştar
Ø  hrean cu smântână şi/sau oţet
Ø  salată de varză murată (sauerkraut)
Preparare:
Puneţi la fiert, într-o oală sau cratiţă adâncă 2 litri de apă rece.
Adăugaţi în apă foile de dafin, vinul alb sec sau oţetul cu tarhon, boabele de muştar (sau muştarul), boabele de coriandru şi piper.
Când dă în clocot apa, adăugaţi crenvurştii.
Lăsaţi să dea câteva clocote (nu mai mult de 2-3 minute).
Scoateţi crenvurştii din apă cu un cleşte şi serviţi.
Crenvurştii se servesc fierbinţi, cu pâine şi muştar, hrean şi/sau salată de varză acră.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu