Reţetă
moldovenească: Salată de fasole verde (Păstăi prăjite)
Ingrediente:
1.
Fasole verde
2.
Ulei
3.
Usturoi
4.
Verdeaţă (mărar,
pătrunjel)
5.
Sare
Mod de preparare:
Vizualizaţi galeria foto de
mai sus pentru a vedea etapele de pregătire ale reţetei.
Fasolea verde se pune la
fiert în apa rece, iar când este aproape fiartă se căleşte câteva minute în
ulei. Apoi, se potriveste de sare şi se adaugă usturoi. Fasolea se ia de pe foc
şi i se adaugă verdeaţă, spălată şi tocată mărunt.
Tradiţii culinare:
Reţeta de salată de fasole
verde face parte din proiectul “Descoperă tradiţiile culinare româneşti”
derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications în parteneriat
cu brandul Arpis. Proiectul îşi propune să promoveze în perioada
februarie-noiembrie reţetele culinare româneşti din diferite regiuni istorice
în restaurantele din Bucureşti.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu