Blogul meu

Blogul meu

sâmbătă, 5 iulie 2014

Reţetă moldovenească: Salată de fasole verde (Păstăi prăjite)

Reţetă moldovenească: Salată de fasole verde (Păstăi prăjite)
Ingrediente:
1.      Fasole verde
2.      Ulei
3.      Usturoi
4.      Verdeaţă (mărar, pătrunjel)
5.      Sare
Mod de preparare:
Vizualizaţi galeria foto de mai sus pentru a vedea etapele de pregătire ale reţetei.
Fasolea verde se pune la fiert în apa rece, iar când este aproape fiartă se căleşte câteva minute în ulei. Apoi, se potriveste de sare şi se adaugă usturoi. Fasolea se ia de pe foc şi i se adaugă verdeaţă, spălată şi tocată mărunt.
Tradiţii culinare:
Reţeta de salată de fasole verde face parte din proiectul “Descoperă tradiţiile culinare româneşti” derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications în parteneriat cu brandul Arpis. Proiectul îşi propune să promoveze în perioada februarie-noiembrie reţetele culinare româneşti din diferite regiuni istorice în restaurantele din Bucureşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu