Blogul meu

Blogul meu

luni, 30 iunie 2014

Piept de pui cu mazare

Piept de pui cu mazare
Ingrediente:
1.      1 piept de pui mai mare,
2.      1 kg mazare proaspata sau congelata,
3.      2 fire ceapa verde/ alba,
4.      1 morcov,
5.      2-3 lg ulei,
6.      sare, piper,
7.      boia de ardei iute/ dulce,
8.      200 ml smantana,
9.      1 lg rasa de faina,
10.  frunze de patrunjel
Preparare:
Taiem pieptul de pui in bucati mai mici, spalam mazarea, curatam ceapa si o taiem marunt tot cu verdeata, morcovul il dam prin razatoarea mare ... calim ceapa si morcovul, adaugam pieptul de pui, condimentam si adaugam boia de ardei iute , lasam 2 min pe foc apoi adaugam mazarea... turnam apa sa cuprnda toata mazarea si lasam sa fiarba... dupa ce a fiert, smantana o amestecam cu faina si adaugam din zeama de la mazare, amestecam apoi adaugam la mancarica noastra si lasam pana ce se ingroasa, adaugam frunze de patrunjel... POFTA BUNA!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu